Tutustu tietosuojakäytäntöömme!

BV-TEAM OY'n TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ, JOKA KOSKEE ASIAKAS- JA TOIMITTAJA- SEKÄ MUITA INTRESSIKONTAKTEJAhttps://www.bv-team.com/wp-content/themes/aerious/assets/images/title-strokes/blue.png

Tämä henkilötietokäytäntö on suunnattu niille, jotka ovat meihin (Bv-Team Oy) yhteydessä tai ottavat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivuillamme tai muuten jättävät meille henkilötietojaan, joita käsitellään 25. toukokuuta 2018 voimaan astuvan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan sellaisia tietoja, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa fyysistä henkilöä. Tässä yhteydessä fyysinen henkilö on henkilö, joka voidaan välittömästi tai välillisesti tunnistaa nimen, tunnistenumeron, paikannustiedon tai verkkotunnisteiden avulla tai yhden tai useamman kyseisen fyysisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin kannalta erityisen tekijän avulla. Lisämääritelmiä saat lukemalla sovellettavan lainsäädännön.

Tiedot kootaan tähän tarkoitukseen tarkoitettuihin rekistereihin. Kyseeseen voivat tulla nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköiset osoitteet, toimitus- ja maksu- sekä ostotiedot, osoitepohjainen profilointi sekä digitaalisten palvelujen käyttöön pohjautuvat tiedot.

Käytämme tietoja markkinointiin, tuotteiden toimittamiseen, tilastojen pohjana, tuotekehitykseen ja laskutukseen sekä tarpeen mukaan niin, että yhteistyökumppanimme voivat mukauttaa sisältöä, ilmoituksia ja tarjouksia yrityksellenne. Tietoja voidaan myös analysoida ja ryhmitellä henkilötietojen valintaa, priorisointia ja suunnittelua, so. profilointia varten. Tähän saattavat myös kuulua verkkosivustollamme olevien evästeiden ja liitännäisten kautta saamamme tiedot.

Voimme luovuttaa henkilötietoja kumppaneille, joiden kanssa olemme solmineet tietojenkäsittelysopimuksen, sekä viranomaisille jos niitä pyydetään lain tai viranomaispäätöksen nojalla.

Henkilötietoja tallennetaan aina tiettyyn tarkoitukseen ja poistetaan tietyn ajan kuluttua liikesuhteen päätyttyä tai sen jälkeen, kun rekisteröity on perunut suostumuksensa. Rekisteröity voi myös vaatia mahdollisten virheellisten tietojen korjaamista/poistamista tai kirjallisesti pyytää saada tietoja itseään koskevista, meidän tallentamistamme henkilötiedoista. Tämä tapahtuu rutiininomaisesti ja kirjallisesti. Käytämme henkilötietojen suojeluun sopivia fyysisiä, teknisiä ja organisatorisia turvatoimia henkilötietojen käsittelyyn ja siirtämiseen, mukaan lukien sopivia turvatoimia suojellaksemme näitä tietoja tahattomalta tai lainvastaiselta tuhoamiselta, tahattomalta menetykseltä, väärältä käytöltä, vääriltä muutoksilta, luvattomalta jakelulta tai käytöltä sekä kaikilta muilta laittomilta työstämismuodoilta.

Voit täysin perua mainosten vastaanottamista koskevan suostumuksesi lähettämällä Bv-Team Oy:lle sähköpostia.

Kauppamme käyttöehdot

11. Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinun tulee:

a) rekisteröityä BV-Team Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimesi ja muut pakolliset tiedot

b) antaa suostumuksesi, että BV-Team Oy rekisteröi henkilötietosi asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. BV-Team Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaivaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään

22. Tilauksen sitovuus

2.1 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostilla, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun BV-Team Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen.

Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus että tilaus on noudettavissa postista.

Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen BV-Team Oy:llä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Kuluttajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidakseen tilata BV-Team Oy’stä.

Toimitus ja palautukset

11. Tilaus

1.1 Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Kts lisätiedot yksityisyydensuojasta.

1.2 Kaikki asiakastilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

1.3 Minimitilausmäärä on viisi (5) euroa ja tätä pienempiä tilauksia emme toimita.

1.4 Mikäli tilaamasi tuote on loppunut, otamme yhteyttä sinuun ensitilassa.

22. Toimitus

2.1 Toimitamme tilaukset mahdollisiman pian eli 2-5 työpäivän sisällä postitse.

2.2 Erillisiä toimitus- ja postituskuluja ei peritä, jos tilauksen arvo ylittää 100 euroa. Tämä koskee toimituksia Suomeen.

2.3 Toimituksiin lisätään posti- ja pakkauskulut.

33. Maksutapa

3.1 Postiennakko. Timitamme postiennakolla, jolloin tilauksesi loppusummaan lisätään postin perimä postiennakkomaksu 5.5 euroa. Tämä maksu tulee verkkokauppaohjelman näyttämän loppusumman päälle.

3.2 Nouto Härmästä, jolloin toimituskuluja ei peritä. Nouto-toimitustavassa pitää kuitenkin sopia noutoaika. Noudossa voit maksaa käteisellä.

3.3 Ennakkomaksu. Voit maksaa tilaamasi tuotteet ennakkoon, jolloin vältyt 5.5 eur postiennakkomaksulta. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on maksuohjeet.

44. Hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

55. Palautukset

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen,voit palauttaa sen postin kautta maksutta. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää ja tuotteen tulee olla alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessaan. Mukaan tulee liittää tilinumero, mihin kauppasumma voidaan palauttaa.

66. Kuljetusvahingot

Jos lähetyksesi on vaurioitunut kuljetuksessa, ja lähetyksen tuotteet ovat vaurioituneet, tee siitä heti vahinkoilmoitus postikonttorissa. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.